Skrotpræmie for bil

Vi afhenter din skrotbil

Danmarks højeste skrotpræmie

Vi tilbyder kontant afregning

En høj skrotpræmie er bedre end videresalg

Hvis du ender hos den forkerte forhandler, kan du risikere ikke at få den højeste skrotpræmie for din bil. Det kan resultere i, at du i stedet overvejer at sælge bilen videre til en ny ejer, frem for at sælge den for en god skrotpræmie. Men fortvivl ikke.

Hvis du vurderer din bil til at være en skrotbil, og gør din research godt, bør du kunne finde frem til en høj skrotpræmie i løbet af ganske kort tid.

Nogle gange er en god skrotpræmie for en bil faktisk så høj, at det giver allermest mening at skrotte bilen for en skrotpræmie, i stedet for at sælge den videre til en ny ejer.

Dieselbil fra før 1. januar 2006

Skulle du være i besiddelse af en dieselbil, som er fra før 1. januar 2006, er der fra 1. februar 2019 til starten af 2020 mulighed for at få en øget – og dermed rigtig god – skrotpræmie.

(Grundlaget for ordningen bygger på en pulje på 100 millioner, som er afsat med formålet at reducere antallet af ældre dieselbilers udledning af CO2 – Når puljen er opbrugt, er der ikke mulighed for øget skrotpræmie).

Forhandl dig til den højeste skrotpræmie

De fleste skrotvognsforhandlere er dygtige købmænd. Det betyder, at du også bliver nødt til at tage købmandskasketten på og forhandle, hvis du vil sikre dig den højeste skrotpræmie for din bil.

Prøv dig frem og få tilbud på en høj skrotpræmie fra flere forskellige forhandlere. Fortæl eventuelt de enkelte forhandlere, hvilke tilbud du har fået fra de andre, så du kan få den højeste skrotpræmie ud af dit salg.

Få den højeste skrotpræmie hos SkrotService

Hos SkrotService er vi gode købmænd, men vi går samtidig meget op i at tilbyde dig en høj skrotpræmie. Vi ved nemlig, at det vil give dig lyst til at anbefale os til andre bilejere, der gerne vil skrotte deres bil for den højeste skrotpræmie muligt.

Ring til os på 50 50 20 60, eller udfyld kontaktformularen nederst på siden for at få et tilbud på en høj skrotpræmie.

Vi tilbyder bl.a. vores services i Ballerup, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Herlev, Hillerød, København, Lyngby, Skodsborg, Valby og Vedbæk.

bil i skraldespand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

Skal du have skrottet din bil? Og satser du på ikke bare en høj skrotpræmie, men den højeste skrotpræmie muligt? Så er det værd at lave lidt research på skrotbilsmarkedet, før du vælger en skrotvognsforhandler.

Uanset hvor ny eller gammel og ramponeret din bil er, så er skrotvognsmarkedet desværre ikke sælgers marked. Det betyder, at hvis du vælger den forkerte forhandler, så kan du risikere ikke at opnå en høj skrotpræmie – og slet ikke den højeste skrotpræmie for din bil.

Hos Skrotservice kan du føle dig tryg ved, at vi går op i at sikre dig en høj skrotpræmie for din bil. Kontakt os i dag for at få en bilvurdering og et bud på den højeste skrotpræmie for din bil.

Theis anbefaler skrotservice

Super god service, fik aftalt en pris på min bil og fik den hentet til tiden.
Fik en høj skrotpræmie. Kan til enhver tid anbefales.

5/5

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

Stop Papirspild mærket