5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Udfyld formularen, så modtager du et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 

Vi afhenter bilen

Vi tilbyder kontant afregning

Vi tilbyder danmarks højeste skrotpræmie

Højeste skrotpris

Ring på tlf: 50 50 20 60

Eller udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på din gamle bil indenfor 24 timer.

Vi afhenter din gamle bil og betaler kontant

Få en god skrotpræmie for din bil

Står du og skal have skrottet din bil, og satser du på ikke bare en høj skrotpræmie, men den højeste skrotpræmie som muligt, så er det værd at lave lidt research på skrotbilsmarkedet. Uanset hvor ny eller gammel og ramponeret din bil er, så er skrotvognsmarkedet desværre ikke sælgers marked, og finder du ikke den rigtige forhandler, kan det ses på din skrotpræmie. Går du, som overskriften også siger, ikke bare efter en høj skrotpræmie, men den højeste skrotpræmie, så skal du ikke tage den første den bedste skrotvognsforhandler, men derimod kigge dig lidt omkring.

Den rigtige skrotbilsforhandler

Hvis du ender hos den forkerte forhandler, kan skrotpræmien måske lav og resultere i, at du i stedet overvejer at sælge bilen videre til en ny ejer, frem for at sælge den for en skrotpræmie. Men fortvivl ikke. Hvis du vælger at betragte din bil som en skrotbil, og gør din research ordentligt, bør du kunne finde frem til den højeste skrotpræmie i løbet af ganske kort tid. Nogle gange er skrotpræmien faktisk så høj, at det giver allermest mening at skrotte bilen for en skrotpræmie, i stedet for at sælge den videre til en ny ejer.

Skrotpræmie

De fleste skrotvognsforhandlere er nogle rigtig dygtige købmænd, så når du skal ud og finde en høj skrotpræmie for din bil, skal du også selv tage købmandskasketten på, når du forhandler. Prøv dig frem, og få et tilbud på skrotpræmie fra flere forskellige forhandlere. Fortæl eventuelt de enkelte forhandlere, hvilke tilbud du har fået fra de andre, så du kan få en tilfredsstillende høj skrotpræmie ud af dit salg. Med andre ord, hvis du finder den rigtige forhandler, så skal du nok få en høj skrotpræmie.

Få den højeste skrotpræmie ved at ringe til os på 50 50 20 60, eller udfyld kontaktformularen øverst på siden.

Vi tilbyder bl.a. vores services i Ballerup, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Herlev, Hillerød, København, Lyngby, Skodsborg, Valby og Vedbæk.

Theis anbefaler skrotservice

Super god service, fik aftalt en pris på min bil og fik den hentet til tiden.
Fik en høj skrotpræmie. Kan til enhver tid anbefales.

5/5

 Du er velkommen til at ringe

 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

 50 50 20 60