trustpilot stjerner

5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

 

God skrotpris på biler

 

Hvis du skal af med én eller flere af dine gamle biler, kan det være svært at vide, hvordan skrotpriser på disse vurderes.

Vi kan heldigvis hjælpe dig med at få svar på, hvordan din bil vurderes og hvilken skrotpris, du kan få for den. Alt, hvad du skal gøre, er at benytte vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 50 50 20 60.

Så hjælper vi dig med både at finde den bedst mulige skrotpris på din bil samt forklare dig, hvad vi vurderer  skrotpriser efter.

Vi afhenter bilen

Vi tilbyder Danmarks højeste skrotpræmie

Vi tilbyder kontant afregning

Skattefri skrotpriser

Skrotpris på din bil varierer ofte meget. Du vil opdage, at skrotpriser kan svinge fra den ene autoophugger til den anden. Du bør derfor altid starte med at forhøre dig om skrotpris på din bil ved at ringe rundt til de forskellige autoophuggere, for at finde den helt rigtige forhandler.

Når du har fundet den rette forhandler, vil du med glæde opdage, at skrotpris på din bil er skattefri. Husk dog på, at du oftest selv skal selv betale for ophugningen af din gamle bil.

Disse regler for skrotpriser på biler gælder for almindelige biler med plads til op til ni personer samt for mindre varevogne, hvilket vil sige varevogne under 3,5 tons.

god skrotpris for din bil

Husk dette, når du skal have udbetalt skrotpriser på biler

Derudover skal du huske, at din bil skal have været ansvarsforsikret, for at du kan få udbetalt din skrotpris. Desuden er det også vigtigt, at du husker at afmelde den i Motorregisteret.

Når du afleverer din bil til en autoophugger, skal du huske at medbringe bilens registreringsattest. Ellers er det ikke muligt for forhandleren at udbetale din skrotpris.

Er din bil allerede afmeldt, og nummerpladen afleveret på Motorkontoret, så skal du i stedet medbringe dokumentation for dette for at få udbetalt skrotprisen.

Skrotningsattest skal indsendes for at få skrotpriser udbetalt

Når du har indgået en aftale med autoophuggeren, vil denne før udbetaling af din skrotpris udstede en skrotningsattest. Denne attest skal indsendes til Miljøordning for biler.

Når Miljøordning for biler har modtaget skrotningsattesten og dokumentation for afmelding af din bil, udbetales din bils skrotpris på din bankkonto.

Har du spørgsmål til din skrotbil og skrotpriser, er du velkommen til at ringe til os i dag på 50 50 20 60. Vi giver dig den bedste skrotpris på din bil.

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60