5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

 

Højeste skrotpris

Ring på tlf: 50 50 20 60

Eller udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på din gamle bil indenfor 24 timer.

Vi afhenter din gamle bil og betaler kontant

Gode skrotpriser på biler

Hvis du skal af med en eller flere af dine gamle biler, kan det være svært at vide, hvordan gode skrotpriser på biler vurderes. Kort sagt, så får du en skrotpræmie, hvis din bil bliver skrottet hos en miljøgodkendt autoophugger. Med andre ord skrotpriser.

Først skal du finde det rette sted, hos en af landets miljøgodkendte og registrerede ophuggere, at sælge dine biler til skrotpriser. Når du har fundet den rette forhandler, vil du med glæde kunne opdage, at skrotpriser altid er skattefrie. Husk dog på, at du oftest selv skal selv betale for ophugningen af dine gamle biler. Disse regler for skrotpriser gælder for almindelige biler med plads til op til ni personer samt for mindre varevogne, det vil sige varevogne under 3,5 tons.

 

Det skal du huske, når du skal have udbetalt skrotpriser på biler

Derudover skal du huske at dine biler skal have været ansvarsforsikret, for at få udbetalt dine skrotpriser, og desuden er det også vigtigt, at du husker at afmelde dem i Motorregisteret.

Når du afleverer dine biler til en autoophugger, skal du huske at medbringe bilens registreringsattest, da det ellers ikke er muligt for forhandleren at udbetale skrotpriser. Er dine biler allerede afmeldt, og nummerpladerne afleveret på Motorkontoret, så skal du i stedet medbringe dokumentation for dette. Når du har indgået en aftale med autoophuggeren, vil denne før udbetaling af skrotpriserne udstede en skrotningsattest. Denne attest skal indsendes til Miljøordning for biler. Når Miljøordning har modtaget skrotningsattesten og dokumentation for afmelding af bilerne, udbetales skrotpriserne på din bankkonto.

Få de bedste skrotpriser hos skrotservice.dk

 Du er velkommen til at ringe

 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

 50 50 20 60