trustpilot stjerner

5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

 

Gode skrotpriser på biler

 

Hvis du skal af med en eller flere af dine gamle biler, kan det være svært at vide, hvordan en god skrotpris på disse vurderes.

Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at få svar på. Alt hvad du behøver at gøre, er at benytte vores kontaktformuler eller ringe til og på telefon 50 50 20 60 – så hjælper vi dig med både at finde den bedst mulige pris på din bil samt forklare dig hvad vi vurderer skrotpræmien efter.

Vi afhenter bilen

Vi tilbyder Danmarks højeste skrotpræmie

Vi tilbyder kontant afregning

Skattefri skrotpris

Skrotprisen varierer ofte meget. Du vil opdage at priserne svinger fra den ene autoophugger, til den anden. Du bør derfor altid starte med at forhøre dig om priserne, ved at ringe rundt til de forskellige autoophuggere, for at finde den helt rigtige forhandler.
Når du har fundet den rette forhandler, vil du med glæde kunne opdage, at skrotprisen er skattefri. Husk dog på, at du oftest selv skal selv betale for ophugningen af dine gamle biler.

Disse regler for skrotpriser gælder for almindelige biler med plads til op til ni personer samt for mindre varevogne, hvilket vil sige varevogne under 3,5 tons.

 

 

god skrotpris for din bil

Hvis du har spørgsmål til din skrotbil og dens skrotpris, er du velkommen til at ringe til os i dag på 50 50 20 60, så giver vi dig det bedst mulige skrotpris på din bil.

Det skal du huske, når du skal have udbetalt skrotpriser på biler

Derudover skal du huske at dine biler skal have været ansvarsforsikret, for at få udbetalt dine skrotpriser, og desuden er det også vigtigt, at du husker at afmelde dem i Motorregisteret.

Når du afleverer dine biler til en autoophugger, skal du huske at medbringe bilens registreringsattest, da det ellers ikke er muligt for forhandleren at udbetale skrotpriser. Er dine biler allerede afmeldt, og nummerpladerne afleveret på Motorkontoret, så skal du i stedet medbringe dokumentation for dette.

Miljøordning for biler

Når du har indgået en aftale med autoophuggeren, vil denne før udbetaling af skrotpriserne udstede en skrotningsattest. Denne attest skal indsendes til Miljøordning for biler.

Når Miljøordning har modtaget skrotningsattesten og dokumentation for afmelding af bilerne, udbetales skrotpriserne på din bankkonto.

Få de bedste skrotpriser hos skrotservice.dk

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60