Vi afhenter din skrotbil

Danmarks højeste skrotpræmie

Vi tilbyder kontant afregning

Salg af gammel bil: En miljørigtig og økonomisk handel

Har du en gammel, udtjent bil stående i garagen, indkørslen eller måske endda ude på marken, så er det måske på tide at få den solgt, så du kan komme af med bilen og samtidig få en god skrotningspræmie for den.

Selvom et salg af gammel bil ikke ligefrem lyder som en fordelagtig handel, så er det faktisk ofte muligt at få en rigtig fornuftig pris for din gamle bil – hvis du sælger til Skrotservice selvfølgelig.

I det hele taget er det en rigtig god ide at overveje et salg af gammel bil, hvis du alligevel ikke bruger bilen længere. Du kommer både af med bilen og tjener penge på handlen. Derudover er et salg af gammel bil også en miljøvenlig løsning, da Skrotservice kan genbruge op til 80 % af den gamle bil.

Få en god skrotningspræmie ved salg af gammel bil

Mange tror fejlagtigt, at de ikke kan tjene penge på salg af gammel bil. Det resulterer i, at de slet ikke forsøger at sælge deres gamle bil, og derfor ender mange gamle biler på lossepladsen eller genbrugsstationen. Dette er en stor fejl, da bilen kan sælges som skrot til en skrotforhandler. På den måde kan man som bilejer opnå en skrotningspræmie ved salg af gammel bil i stedet for bare at lade bilen stå og ruste.

Skrotforhandlere er meget interesserede i at købe gamle biler, fordi de bl.a. kan bruge metaldele og motorer fra bilen samt metaller som fx kobber, messing, rustfrit stål, aluminium, zink, bly, kabel, katalysatorer, akkumulatorer og jern. Med andre ord kan et salg af en gammel bil altså være ganske fordelagtig for dig som bilejer. Du slipper både for selv at skaffe dig af med bilen samtidig med, at du tjener penge på handlen.

Kontakt os på tlf. 50 50 20 60 eller udfyld kontaktformularen. Så giver vi dig et  tilbud på, hvilken skrotningspræmie, du kan opnå igennem salg af gammel bil.

Kontakt os ang. salg af din gamle bil

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på salg af gammel bil inden for 24 timer

Kontakt os ang. salg af din gamle bil

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på salg af gammel bil inden for 24 timer

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

Stop Papirspild mærket

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60