trustpilot stjerner

5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

 

Få en høj skrotpris

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på din gamle bil indenfor 24 timer.

Vi afhenter bilen

Vi tilbyder Danmarks højeste skrotpræmie

Vi tilbyder kontant afregning

Salg af defekt bil: Sådan foregår det

Har du en defekt bil, du ikke kan komme af med, som bare står og fylder i haven eller garagen, så er der heldigvis hjælp at hente. Et salg af den defekte bil er nemlig en rigtig god løsning, hvor du både kan komme af med bilen og samtidig kan tjene lidt penge på det.

Et salg af en defekt bil foregår mellem dig og din skrotforhandler; Skrotservice. Ønsker du at sælge din defekte bil til os, skal du blot ringe til os på tlf. 50 50 20 60 eller benytte dig af kontaktformularen til højre. Husk at udfylde boksen med bilmodel, årgang og registreringsnummer på bilen, så vi har mulighed for at give en nøjagtig vurdering af bilen, som vi kan prissætte efter. Vi svarer hurtigst muligt og giver dig et tilbud på bilen.

Tager du imod tilbuddet, køber vi bilen, og salget af den defekte bil er gennemført. Vi køber som regel hele biler, men er også interesserede i løse dele.

 

 

Fordele ved at sælge din defekte bil til en skrotforhandler

Der er udelukkende fordele ved at sælge sin defekte bil en til skrotforhandler. Vælger du at sælge din defekte bil til os, slipper du for at have den stående derhjemme og fylde i haven eller garagen, og du får samtidig penge for komme af med den. Derudover kan vi genbruge op til 80 % af bilen, afhængigt af bilens stand, alder etc., og det gør et salg af en defekt bil til en meget miljøvenlig handel, da vi genbruger materialerne og bilens dele i stedet for, at de bliver smidt ud eller står og fylder et sted.

Der er utroligt nemt at gennemføre et salg af en defekt bil. Vi er ikke længere end et telefonopkald væk, så kontakt os endelig hvis du er interesseret i et fornuftigt salg af din defekte bil.

Få de bedste skrotpriser ved at ringe til os på 50 50 20 60, eller ved at udfylde formularen.

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60