trustpilot stjerner

5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

 

Få en høj skrotpris

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på din gamle bil indenfor 24 timer.

Vi afhenter bilen

Vi tilbyder Danmarks højeste skrotpræmie

Vi tilbyder kontant afregning

Salg af skrotbil: Skal din bil til skrot?

For at finde ud af om et salg af skrotbil er nødvendigt, så skal du først og fremmest finde ud af, om der overhovedet er tale om en skrotbil. Er du i tvivl om, hvorvidt din bil er en skrotbil eller ej, har du allerede en klar indikation af, at det er på tide at skrotte bilen. I så fald er et salg af din bil til skrot en oplagt mulighed for at komme af med bilen og samtidig tjene lidt penge på den gamle bil, der ellers bare står og fylder i garagen.

Som skrotbilsforhandler har vi dagligt at gøre med kunder, der spørger om, hvorvidt deres bil er en skrotbil eller ej, hvordan et salg af skrotbil foregår, og ikke mindst hvor meget deres skrotbil er værd. Efter mange års erfaring som skrotbilsforhandler kan vi hurtigt besvare kundernes mange spørgsmål ved blot at kigge på bilen. Skrot bil hos Skrotservice, så er du sikker på at få den helt rigtige bilvurdering og skrotpræmie.

 

Bil til skrot: Er tale om en skrotbil?

En skrotbil er som regel en bil, du har stående i garagen, og som du aldrig kører i. Det kan bl.a. skyldes, at der er tale om en defekt bil, der ikke længere kan køre, men det kan også være, at bilen ikke er blevet godkendt ved syn, eller at den er blevet totalskadet i et biluheld. Ofte er der dog tale om en bil, der simpelthen bare har udtjent sine dage, og som trænger til at hvile i fred, og så er et salg af bilen som skrotbil en rigtig god ide. Ved at sælge din bil som skrotbil kan du nemlig få penge for noget, der i princippet er lige til at smide ud.

Skrot bil hos Skrotservice.dk

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bil skal skrottes eller ej, ønsker du at høre nærmere om salg af skrot bil, eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Skrotservice på tlf. 50 50 20 60. Du kan også benytte dig af vores formular øverst på siden til at indhente et tilbud på salg af din skrotbil.

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60