stort logo til skrotservice

Gratis & uforpligtende bilvurdering online på få steps

Få en høj pris på din bil!

Hvis du skal af med én eller flere af dine gamle biler, kan det være svært at vide, hvordan skrotpriser på disse vurderes.
Vi kan heldigvis hjælpe dig med at få svar på, hvordan din bil vurderes og hvilken skrotpris, du kan få for den. Alt, hvad du skal gøre, er at benytte vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 50 50 20 60.

Så hjælper vi dig med både at finde den bedst mulige skrotpris på din bil samt forklare dig, hvad vi vurderer skrotpriser efter.

Vi køber biler fra konkurser og dødsbo

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Vi køber biler fra konkurser og dødsbo

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Gratis & uforpligtende bilvurdering online på få steps

Få en høj pris på din bil!

Hvis du skal af med én eller flere af dine gamle biler, kan det være svært at vide, hvordan skrotpriser på disse vurderes.
Vi kan heldigvis hjælpe dig med at få svar på, hvordan din bil vurderes og hvilken skrotpris, du kan få for den. Alt, hvad du skal gøre, er at benytte vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 50 50 20 60.

Så hjælper vi dig med både at finde den bedst mulige skrotpris på din bil samt forklare dig, hvad vi vurderer skrotpriser efter.
Her ses en masse biler som skal skrottes

Konkurser og dødsbo

Hos skrotservie hjælper vi jer med at komme af med jeres biler hurtigst muligt efter svære omstændigheder såsom konkurser eller dødsb. Vores eksperter er klar til at hjælpe jer i dag

Når en person afgår ved døden, er de efterladte ofte usikre på reglerne for omregistrering af køretøjet. Er det en del af dødsboet på samme niveau som alt andet? Er det lovligt at køre i bilen? Og hvordan foregår omregistreringen i praksis? Disse spørgsmål opstår ofte. Her vil vi derfor gennemgå reglerne for omregistrering af bil ved dødsfald og vigtige ting, man skal være opmærksom på.

Opkøb af biler fra konkurser

Problemfri proces: Hos Skrotservice.dk gør vi hele processen med at skrotte din båd så enkel som mulig. Alt, hvad du skal gøre, er at kontakte os, og vi træder til handling. Vi tager os af alle detaljer, inklusive transport, afmontering og bortskaffelse af din båd.

Miljøvenlig tilgang: Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og miljøbevidsthed. Når vi skrotter din båd, sørger vi for at adskille materialer, der kan genbruges eller genanvendes, for at minimere affald og reducere belastningen på miljøet.

Økonomisk fordel: Din gamle båd kan stadig have værdifulde materialer eller komponenter, der kan genanvendes eller genbruges. Vi tilbyder en fair pris for din båd, baseret på dens tilstand og værdi.

Erfarne fagfolk: Vores hold består af erfarne fagfolk inden for bådskrotning og affaldshåndtering. Du kan være sikker på, at din båd håndteres på en sikker og effektiv måde.

Åbne for alle typer både: Uanset om det er en sejlbåd, motorbåd, fiskebåd eller en helt anden type båd, er vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Ofte stillede spørgsmål ved salg af campingvogn

Når en person dør, vil bilen blive en del af dødsboet på samme niveau som alt andet. Det er arvingernes ansvar at sørge for omregistreringen eller afmeldelsen af bilen. Det er dog vigtigt at bemærke, at bilen officielt overgår til de efterladte, når de modtager skifteretsattesten. Når skifteretsattesten ankommer, har de efterladte mulighed for at vælge mellem at afmelde bilen eller omregistrere den. Reglen er dog, at en af disse handlinger skal udføres senest seks måneder efter afdødsfaldet. Selvom det kan tage op til tre måneder at modtage skifteretsattesten, er der derfor rigelig tid til at foretage omregistreringen af bilen efter afdødsfaldet.

De efterladte træffer forskellige beslutninger, når de modtager skifteretsattesten: I nogle tilfælde er det naturligt at foretage omregistrering af bilen ved dødsfald, mens det i andre tilfælde giver bedre mening at afmelde bilen og derefter sælge den som en del af dødsboet. Husk, at hvis en arving overtager køretøjet eller hvis det bliver solgt, skal omregistreringen af bilen ske senest fire hverdage efter ejerskiftet, dvs. inden for fire hverdage efter overtagelsen eller afslutningen af handlen. Hvis dette ikke sker, kan den tidligere ejer ende med at skulle betale afgifter for bilen.

I mange tilfælde vil en ægtefælle være registreret som medejer af bilen sammen med afdøde. Det er dog vigtigt at bemærke, at kun én person kan være angivet som ejer på bilens registreringsattest. Dette fører ofte til, at mange ægtefæller eller andre efterladte fejlagtigt antager, at de automatisk overtager bilen, fordi de også er registreret som ejere. Men i virkeligheden tilhører køretøjet dødsboet, hvis afdøde er den, der står på registreringsattesten. Derfor er det afgørende at undersøge, hvem der er angivet på registreringsattesten, før den efterladte begynder at bruge bilen. Forvirringen opstår især på grund af tidligere praksis, hvor det var tilladt at have to navne på registreringsattesten, men dette er ikke længere tilfældet. Selvom man er gift med afdøde, skal den efterladte derfor vente på skifteretsattesten, før der kan foretages omregistrering af bilen ved dødsfald. De samme regler gælder for en fælles bil, ligesom de gør for fælles bankkonti, for eksempel.

Vi samarbejder tæt med advokaterbureauer i vores indsats for at opkøbe biler fra konkurser. Advokatburer som Accura sidder tæt med et konkursbo som de gerne vil sælge og få en så høj åris som muligt og det er derfor de samarbejder med os. 

Dette partnerskab er afgørende for at sikre, at hele processen foregår i overensstemmelse med lovgivningen. Advokaterne bistår med at gennemgå de juridiske aspekter og sikre, at alle nødvendige dokumenter og formaliteter håndteres korrekt.

Ved at have et samarbejde med erfarne advokater kan vi sikre, at vores køb af biler fra konkursboer sker på en lovlig  måde. Advokaterne er specialiserede inden for konkursret og er fortrolige med de specifikke regler og procedurer, der gælder for opkøb af aktiver fra konkursboer.

Ønsker du en valid og god bilvurdering på en bil? 
Så kan du altid regne med vi I skrotservice.dk kan give dig en bilvurdering meget hurtigt. 

Vores erfaring og ekspertise inden for bilsalg og skrotning gør os til en pålidelig partner for kuratorer. Vi har en omfattende viden om markedet for brugte biler og kan derfor give konkursboet en retfærdig og konkurrencedygtig pris for køretøjerne.

Sammen med kuratorerne sørger vi for en effektiv og problemfri proces. Vi står for afhentning af bilerne, udfærdigelse af de nødvendige dokumenter og sikrer, at alt er i overensstemmelse med lovgivningen. Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for konkursboet og sikre en hurtig afvikling af aktiverne.

Ved at samarbejde med kuratorer kan vi sikre, at hele processen foregår i overensstemmelse med konkurslovgivningen. Vi håndterer alt det praktiske og administrative, så kuratorerne kan fokusere på andre vigtige opgaver i konkursbehandlingen.