FAQ

Hvordan fungerer Skrotservice.dk?

Det er nemt at bruge Skrotservice.dk. Du skal blot indtaste nogle oplysninger om din bil på vores hjemmeside, og vi vil give dig et bud på din bil kort efter. Hvis du accepterer vores bud, kan du få betalt pengene på dagen og vi afhenter bilen gratis uanset hvor den befinder sig i Danmark

Koster det noget at bruge Skrotservice.dk?

Det er gratis at bruge Skrotservice.dk. Vi tager ikke nogen form for gebyrer eller provisioner for vores service. Du vil modtage et tilbud fra os og du kan selv vælge, om du vil acceptere tilbuddet eller ej.

Kan jeg bruge Skrotservice.dk til at sælge andre køretøjer end biler?

Ja, Skrotservice.dk kan hjælpe dig med at sælge alle former for køretøjer, herunder motorcykler, lastbiler og varevogne. Du skal blot indtaste oplysninger om dit køretøj på vores hjemmeside eller ringe til os. Vi opkøber alle former for køretøjer. 

Køber I defekte køretøjer?

Ja, hos Skrotservice køber vi alle former for defekte køretøjer. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger også for at du får en høj skrotpræmie på dit defekte køretøj.

Køber I varevogne?

Ja, hos Skrotservice har vi i mange år købt alle former for biler og dette inkluderer også varevogne. Vi køber både erhvervs varevogne og varevogne, som bruges i privat regi.
Kontakt os og få en vurdering på din varevogn i dag.

Hvor meget kan jeg få for min skrotbil?

Prisen for din skrotbil vil afhænge af dens vægt og den aktuelle skrotpris. Vores team vil give dig en prisvurdering baseret på disse faktorer. Vi lover at du får en høj skrotpræmie for din bil.

Hvordan betales jeg for min skrotbil?

Vi udbetaler betalingen til dig via bankoverførsel, Mobilepay eller kontant. Du bestemmer hvordan du ønsker at din bil skal blive betalt for. 

Hvor lang tid tager det at sælge min skrotbil på Skrotservice.dk?

Vi bestræber os på at gøre processen så hurtig og nem som muligt. Typisk kan vi give dig en prisvurdering og arrangere afhentning af din bil inden for 24 timer efter, at du har udfyldt vores online formular.

Sørger I for papirarbejdet?

Ja, hos Skotservice sørger en af vores dygtige medarbejdere for at al papirarbejdet er ordnet for dig. Vi sørger alt fra udbetaling af dine penge, afhentning af din bil og papirarbejdet på din bil.

Køber I kun skrotbiler?

Nej, vi køber alle former for biler. Men vores primære arbejde i de sidste 20 år har været at købe skrotbiler og det er derfor vi er kendte for at give gode skrotpræmier. Men vi køber også din bil, selvom den ikke skal skrottes. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan give dig en vurdering af din bil.