trustpilot stjerner

5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

 

Få den rigtige bilvurdering

 

Når du skal tage afsked med din gamle bil, og har besluttet at sælge den som skrot, så er det vigtigt at få en god bilvurdering. Ikke kun fordi, at det er rart med en god skrotpræmie, men også fordi det er et farvel med en gammel ejendel, som man har mange følelser omkring.

Det kan, hvis man har været meget glad for sin bil og har mange gode oplevelser med i bagagerummet, være svært selv at lave en brugbar bilvurdering, som stemmer overens med den bilvurdering, du kan få hos en forhandler.

Hvis du gerne vil have en uforpligtende vurdering af din bil, er du altid velkommen til at ringe til SkrotService på 50 50 20 60 – eller benytte kontakformularen.

 

Vi afhenter bilen

Vi tilbyder Danmarks højeste skrotpræmie

Vi tilbyder kontant afregning

Stemmer din egen bilvurdering overens med den du får hos forhandleren?

Hvor god stand er bilen nu egentlig lige en gang i? Hvor gammel er bilen? Hvilke mangler har bilen?

Stil dig selv de spørgsmål, og sørg derefter for at få en bilvurdering af flere forskellige forhandlere, så du har den bedst mulige ide om, hvad der er den rigtige bilvurdering.

Hos den rigtige forhandler vil du få en god og rimelig bilvurdering. Og faktisk giver det også god mening, når man nogle gange kommer ud på den anden side med en rigtig god bilvurdering, da forhandlere faktisk ofte kan bruge helt op til 80 % af en gammel bil.

Vær grøn og skrot din bil

Det er på den måde også både grønnere og mere givtigt for dig selv, at sælge din bil som skrot, da du jo faktisk får penge for ikke at efterlade bilen i grøftekanten eller i garagen.

Selv om man måske nogen gange lige skal tage sig lidt sammen for at få gjort noget ved den gamle Fiat, kan det på lang sigt betale sig, at få en bilvurdering, og få den ud af verden.

 

Når du skal aflevere din bil til ophuggeren

Når du afleverer dine bil til en autoophugger, skal du huske at medbringe bilens registreringsattest, da det ellers ikke er muligt for forhandleren at udbetale skrotpriser.

Er dine bil allerede afmeldt, og nummerpladerne afleveret på Motorkontoret, skal du i stedet medbringe dokumentationen for dette.

Når du har indgået en aftale med autoophuggeren, vil denne før udbetaling af skrotpriserne udstede en skrotningsattest. Denne attest skal indsendes til Miljøordning for biler.

Når Miljøordning har modtaget skrotningsattesten og dokumentation for afmelding af bilerne, udbetales skrotpriserne på din bankkonto.

Bilvurdering af skrotbiler københavn

Hvor meget kan jeg få for min bil?

Ovenstående spørgsmål er, i de fleste tilfælde, det første spørgsmål vi får når nogen ønsker at skrotte deres bil. Svaret er overvejende: Det kommer an på. Alle biler er nemlig, som bekendt forskellige – og vurderingen af din bil vil ligeså afhænge af en masse faktorer.

Nogle af disse er blandt andet: Bilens alder og stand, samt bilens mærke og model.

I forhold til spørgsmålet fra før: hvad man får for at skrotte sin bil: Din skrotpræmie kan faktisk ende på mellem 2000 og op mod 50.000 kr. alt afhængig af ovenstående faktorer.

 

En hurtig vurdering af skrotværdien

Hvis du gerne vil have en hurtig vurdering af hvad din bil er værd i dag, kan du med fordel ringe til os og få en hurtig vurdering af din bil over telefonen. Du kan risikere at være heldig med, at selvom vi foretager en vurdering over telefon, så kan din bil ende med at give en bedre skrotpræmie.

Det kunne være at din bil faktisk er mere værd end vi vurderede over telefonen. I sådanne tilfælde skruer vi naturligvis op for skrotpræmien, så du får den bedst mulige pris.

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60