5 stjerner på trustpilot

Vi køber brugte biler uanset stand

Få den højeste skrotpræmie for din bil

 

Højeste skrotpris

Ring på tlf: 50 50 20 60

Eller udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på din gamle bil indenfor 24 timer.

Vi afhenter din gamle bil og betaler kontant

Få den rigtige bilvurdering

Når du skal tage afsked med din gamle bil, og har besluttet at sælge den som skrot, så er det vigtigt at få en god bilvurdering. Ikke kun fordi, at det er rart med en god skrotpræmie, men også fordi det alligevel er et farvel med en gammel ejendel, som man har mange følelser omkring. Det kan, hvis man har været meget glad for sin bil og har mange gode oplevelser med i bagagerummet, være svært selv at lave en brugbar bilvurdering, der stemmer overens med den bilvurdering, du kan få hos en forhandler. For ikke at blive skuffet på forhånd, er det en god ide selv at forsøge at lave en objektiv bilvurdering.

Stemmer din egen bilvurdering overens med den du får hos forhandleren?

Hvor god stand er bilen nu egentlig lige en gang i? Hvor gammel er bilen? Hvilke mangler har bilen? Stil dig selv de spørgsmål, og sørg derefter for at få en bilvurdering af flere forskellige forhandlere, så du har den bedst mulige ide om, hvad der er den rigtige bilvurdering. Hos den rigtige forhandler vil du få en god og rimelig bilvurdering. Og faktisk giver det også god mening, når man nogle gange kommer ud på den anden side med en rigtig god bilvurdering, da forhandlere faktisk ofte kan bruge helt op til 80 % af en gammel bil.

 

 

Vær grøn og skrot din bil

Det er på den måde også både grønnere og mere givtigt for dig selv, at sælge din bil som skrot, da du jo faktisk får penge for ikke at efterlade bilen i grøftekanten eller i garagen. Selv om man måske nogen gange lige skal tage sig lidt sammen for at få gjort noget ved den gamle Fiat, kan det på lang sigt betale sig, at få en bilvurdering, og få den ud af verden.

Når du afleverer dine biler til en autoophugger, skal du huske at medbringe bilens registreringsattest, da det ellers ikke er muligt for forhandleren at udbetale skrotpriser. Er dine biler allerede afmeldt, og nummerpladerne afleveret på Motorkontoret, så skal du i stedet medbringe dokumentation for dette. Når du har indgået en aftale med autoophuggeren, vil denne før udbetaling af skrotpriserne udstede en skrotningsattest. Denne attest skal indsendes til Miljøordning for biler. Når Miljøordning har modtaget skrotningsattesten og dokumentation for afmelding af bilerne, udbetales skrotpriserne på din bankkonto.

Få solgt din skrotbil ved at ringe til os

 Du er velkommen til at ringe

 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

 50 50 20 60