Sælg min bil som skrot

Som skrotbilsforhandler støder man 8 ud af 10 gange på de samme spørgsmål fra eventuelt interesserede skrotbilssælgere. De har i første omgang fundet én på nettet, ved at søge på ”sælg min bil som skrot til forhandler/bilforhandler”, hvilket er en søgning, der oftest kommer rigtig mange resultater på. Derefter søger de typisk efter en lokal forhandler/bilforhandler, hvor de kan sælge deres bil til som skrot. Når de så endelig har fundet frem til den rette skrotforhandler, er de naturligvis interesserede i, hvordan de får den bedste pris for deres bil, og de stiller typisk spørgsmålet ”jeg vil gerne sælge min bil som skrot, hvor meget kan jeg få for den?” eller ”min bil er noget skrot, jeg vil gerne sælge den til en forhandler/bilforhandler. Hvor meget tror du, at den er værd som skrot?”.

”Sælg min bil som skrot” part 2 – find den rigtige forhandler/bilforhandler

Når folk søger på ”sælg min bil som skrot til forhandler/bilforhandler”, er det ofte med tanken om, at finde frem til den forhandler/bilforhandler, der kan give dem den bedste pris. Og det er fuldt forståeligt. Som bilejer har man jo oftest givet et højt beløb for bilen i sin tid, og når man så skal af med den, uanset hvor ramponeret den er, vil man jo helst have en god og værdig afsked med den. Markedet er dog sådan pt., at det er købers marked. Det vil sige, at hvis man står med tanken ”nu er det tid til at sælge min bil som skrot”, så skal man tænke realistisk over, hvor meget bilen egentlig er værd. Samtidig er det også en god ide at researche lidt på, hvilken forhandler/bilforhandler, man kan sælge sin bil til som skrot, og som er bedst. Udover at den enkelte forhandler/bilforhandler selvfølgelig skal give dig en god og fair skrotpræmie når du vil sælge til dem, så handler det også om god kemi mellem dig og forhandleren/bilforhandleren, så du stoler på, at det er det rigtige sted, du sælger din bil som skrot.

Summa summarum: Står du med tanken ”Min bil er noget skrot, sælg den nu bare”, så lav lidt god research inden du sælger, for at finde den helt rigtige forhandler/bilforhandler – og lyt derudover til din mavefornemmelse.

Få et godt tilbud på din skrotbil ved ringe til os på 5050 2060, eller udfyld kontaktformularen til højre.