Salg af gammel bil: En miljørigtig og økonomisk handel

Har du en gammel, udtjent bil stående i garagen, indkørslen eller måske endda ude på marken, så er det måske på tide at få den solgt, så du kan komme af med bilen og samtidig få en fordelagtig pris for den.

Selvom et salg af en gammel bil ikke ligefrem lyder som en fordelagtig handel, så er det faktisk ofte muligt at få en rigtig fornuftig pris for sin gamle bil – hvis du sælger til Skrotservice selvfølgelig.

I det hele taget er det en rigtig god ide at sælge sin gamle bil, hvis du alligevel ikke bruger den længere, da du som nævnt både kommer af med bilen og samtidig tjener penge på handlen. Derudover er et salg af en gammel bil også en miljøvenlig løsning, da vi kan genbruge op til 80 % af den gamle bil.

Få en fordelagtig pris på salg af gammel bil

Mange tror fejlagtigt, at de ikke kan få penge for deres gamle bil, hvorfor de helt undgår at forsøge at sælge den, og derfor ender mange gamle biler på lossepladsen eller genbrugsstationen. Dette er en stor fejl, da bilen kan sælges som skrot til en skrotforhandler, og på den måde kan man tjene penge på et salg af en gammel bil i stedet for bare at smide den ud.

Skrotforhandlere er meget interesserede i at købe gamle biler, fordi de bl.a. kan bruge metaldele og motorer fra bilen samt metaller som fx kobber, messing, rustfri stål, aluminium, zink, bly, kabel, katalysatorer, akkumulatorer og jern.

Med andre ord kan et salg af en gammel bil altså være ganske fordelagtig. Du slipper både for selv at skaffe dig af med bilen samtidig med, at du tjener penge på handlen. Kontakt os på tlf. 5050 2060 eller udfyld kontaktformularen til højre. Så giver vi dig et fordelagtigt tilbud på din gamle bil.