Få den rigtige bilvurdering

Når du skal tage afsked med din gamle bil, og har besluttet at sælge den som skrot, så er det vigtigt at få en god bilvurdering. Ikke kun fordi, at det er rart med en god skrotpræmie, men også fordi det alligevel er et farvel med en gammel ejendel, som man har mange følelser omkring. Det kan, hvis man har været meget glad for sin bil og har mange gode oplevelser med i bagagerummet, være svært selv at lave en brugbar bilvurdering, der stemmer overens med den bilvurdering, du kan få hos en forhandler. For ikke at blive skuffet på forhånd, er det en god ide selv at forsøge at lave en objektiv bilvurdering.

Stemmer din egen bilvurdering overens med den du får hos forhandleren?

Hvor god stand er bilen nu egentlig lige en gang i? Hvor gammel er bilen? Hvilke mangler har bilen? Stil dig selv de spørgsmål, og sørg derefter for at få en bilvurdering af flere forskellige forhandlere, så du har den bedst mulige ide om, hvad der er den rigtige bilvurdering. Hos den rigtige forhandler vil du få en god og rimelig bilvurdering. Og faktisk giver det også god mening, når man nogle gange kommer ud på den anden side med en rigtig god bilvurdering, da forhandlere faktisk ofte kan bruge helt op til 80 % af en gammel bil.

Vær grøn og skrot din bil

Det er på den måde også både grønnere og mere givtigt for dig selv, at sælge din bil som skrot, da du jo faktisk får penge for ikke at efterlade bilen i grøftekanten eller i garagen. Selv om man måske nogen gange lige skal tage sig lidt sammen for at få gjort noget ved den gamle Fiat, kan det på lang sigt betale sig, at få en bilvurdering, og få den ud af verden. Få gjort noget ved det og kontakt os på 5050 2060, eller udfyld kontaktformularen til højre. Vi sørger for at give dig en god bilvurdering.